Yoga- og kitesurfing rejse

6/11-13/11 2018
7.399,- pr. person
Afrejse fra København

På Furteventura er rammerne skabt for den perfekte kitesurfing- og yogaoplevelse. Få skridt fra det lækre 4-stjernede hotel Meliá findes en fire kilometer lang lagune, som sammen med det unikke sceneri skaber en ideel kombination for den perfekte kitesurfingoplevelse.

På denne rejse bor du midt i et kitesurfingparadis. Lagunens flade vand sikrer de bedst mulige forhold for progression og sjov, både for begyndere og øvede. Som en af de få kitedestinationer i verden har hotellet base direkte på spottet! Det er en helt unik oplevelse at bo i gåafstand fra, hvor man pumper og rigger sin kite til – man har konstant mulighed for at holde øje med forholdene. I november ligger lufttemperaturen i dagtimerne på dejlige 24 grader, mens havvandet ligger på 21 grader. Fuerteventura er en af de mest vindsikre destinationer i verden, og i november forventes det at blæse omkring 8-10 m/s. Hvis man ønsker at prøve kræfter med det livlige hav, er man selvfølgelig også mere end velkommen til det.

Program

Hver morgen starter vi dagen med 75-90 minutters skøn yoga guidet af yogalærer Emely Freja. Der vil være fokus på øvelser relateret til kitesurfere. Yogaen vil primært være en blanding af hatha og vinyasa, men vi vil også finde os selv i dybe yin stræk, guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser samt en guidet afspænding.

Syv dage med yoga og kitesurfing på Furteventura vil give dig mulighed for at koble af fra hverdagen og blive til stede i dig selv; du vil forbedre dine egenskaber inden for kitesurfing og nyde friheden på vandet. Rejsen bliver en skøn kombination af fællesskab, eventyr, kitesurfing, yoga og afslapning.

ALLE kan deltage. Du behøver ikke allerede være kitesurfer eller yoga interesseret. Er du nybegynder og tilkøber kitekursus, indgår 18 timers træning med en professionel lokal instruktør, og du får dermed muligheden for rigtig at mestre kiten, inden ugen er omme. Hvis du allerede kan kitesurfe, kan du enten medbringe dit eget kitesurfingudstyr eller leje det på spottet. Det er ikke en progression camp, men der vil være større fokus på fællesskabsdelen. Emely står til rådighed og kan med sin store erfaring guide dig og give gode tips og tricks, hvis du ønsker det.
Yogaundervisningen er ikke obligatorisk, men det anbefales alle at prøve, da man vil mærke en positiv forandring i sin krop allerede efter seks dages yoga. Alle kan være med – både nybegyndere og øvede, og alle vil mærke yogaens fantastiske fordele. Vi er sammen som en gruppe, og det giver et specielt fællesskab og sammenhold, når vi laver yoga og kitesurfer sammen hver dag. Vi spiser også sammen og hygger os om aftenen, hvis lysten er til det.

Hotelinformation
Det flotte All Inclusive-hotel Meliá Furteventura er et af verdens mest berømte kitesurfingspots med en beliggenhed lige ud til vandet på Fuerteventuras bedste strand, Playa de Sotavento, i et roligt, beskyttet naturområde. Den brede sandstrand er perfekt til yoga, wind- og kitesurfing. Hotellet har en flot spaafdeling med sauna, dampbad, opvarmet jacuzzi samt forskellige behandlinger.
Læs mere her

Instruktør

Emely Freja er med på turen som rejseguide og yogalærer. Emely er RYT 200 (Registered Yoga Teacher med 200 timers uddannelse), og er udannet igennem Yoga Alliance, som er den eneste internationalt godkendte yogalæreruddannelse. Hun har flere års undervisningserfaring og brænder for at formidle yoga og dens unikke fordele for både sind og krop. Emely har rejst meget igennem hele sit liv og finder en del inspiration til hendes yoga rundt omkring i verden, bl.a. Bali, Costa Rica og Sri Lanka.
Derudover er Emely Freja en passioneret kitesurfer med mange års erfaring, og hun har rejst verden rundt i søgen efter de perfekte vind- og kitesurfingforhold. Hun deltager i både nationale og internationale konkurrencer og har et højt niveau inden for freestyle kitesurfing, men gør sig også i andre discipliner såsom bølgesejlads og snowkiting. I foråret 2018 har hun underskrevet en international kontrakt med Takoon Kiteboarding.

Praktisk info

Prisen er 7.399,- pr. person

I prisen indgår:

Flyrejse
Mad ombord på flyet
Bus fra lufthavn til hotel t/r
Delt dobbeltværelse
All Inclusive
Daglig yogaundervisning 75-90 min (seks dage)
Kitesurfing med guide hver eftermiddag*
Begynder-kitekursus, tillægspris 4.350,-
Du kan i tillæg til rejsen købe et begynderkursus hos vores samarbejdspartner.
Kurset er på 18 timer med engelsktalende instruktør og løber over seks dage med tre timers undervisning hver eftermiddag. Undervisning er baseret på hold af fire personer med delt udstyrspakke.

Afrejse fra København kl. 08.20, ankomst på Fuerteventura kl. 12.30
Hjemrejse fra Fuerteventura kl. 13.30, ankomst i København kl. 19.30

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: 1.150,-
*Tillæg for at medbringe eget kiteudstyr: 750,-. Alternativt kan du leje udstyr på stedet.

Der er maks. plads til 20 deltagere på denne rejse – hurtig reservation anbefales.

TILMELDING

Tilmeld dig begivenheden på Facebook

Skriv et svar