KITEWEEQ – Kitecamp kun for kvinder

Er du kvindelig kitesurfer (eller ønsker at lære det?), der ønsker at rykke dit kite-niveau, mærke naturen og skabe et fællesskab med andre danske kitesurfing kvinder, så er denne 3 dages kitesurfing camp kun for kvinder lige noget for dig! 🙂

1-3 Juni 2018 indtager de danske kitesurfing kvinder Lynæs Surfcenter.

Jeg har fået æren af at være med som kitesurfing coach og yoga lærer! Jeg glæder mig helt vildt til en skøn weekend med skønne kvinder i vandet og på yoga måtten!
Kitesurfing er en af mine store passioner og jeg elsker det frihed og følelse det giver mig at være på vandet! Jeg bruger en del tid på sporten og elsker at rejse rundt i verden for at træne men også for at udforske nye og spændende destinationer! Jeg har i flere år deltaget i freestyle DM, samt internationale konkurrencer og jeg ser meget frem til at give jer tips og tricks på vandet!

Kitesurfing i Soma Bay - Egypten
Kitesurfing i Soma Bay – Egypten

Jeg er internationalt udannet yogalærer (200RYT) og glæder mig meget til at guide vandpassionerede kvinder på yogamåtten! Yoga er det perfekte supplement til kitesurfing! Du bliver både smidigere og stærkere og derved kan man også forebygge skader. Hver yogatime, vil være speciel tilpasset til kitesurfere og ALLE niveauer kan være med 🙂
Der vil være én-times frivillig yoga om dagen – alt efter vindforholdene!

Yoga på Bali - Indonesien
Yoga på Bali – Indonesien

Læs evt min artikel om 10 gode yogastillinger til kitesurfere

Kitecampen henvender sig både til begyndere og øvede – dog kun for piger og kvinder, der ønsker en sjov og aktivitetsfyldt weekend, med massere af kitesurfing i selvskab med andre vandglade tøser!
I løbet af weekenden vil du blive mødt af professionelle og dygtige kvindelige instruktører, der kan hjælpe dig med forskellige tips og tricks – specielt tilpasset, dit niveau. Hvis du er helt nybegynder, kan du komme på et wildcard hold, hvor du vil lære at kitesurfe helt fra start. Vi står klar lige meget om du ønsker at lære din første backrool, eller lære et unhooked trick!

Therese Taabbel
Therese står i spidsen for KITEWEEQ med massere af smil og stor kitesurfing erfaring! Therese er 3x danmarks mester i freestyle kitesurfing og ligger i øjeblikket nr. 7 på verdensranglisten! Udover at være en sød og omsorgsfuld veninde er hun kendt for sit glade smil og positive sind!

Therese giver den gas i Brasillien!
Therese giver den gas i Brasillien!

Skulle det mod forventning ske, at vinden svigter (Lynæs er et af de spots i Danmark, der kan sejles i flest vindretninger), vil der være en masse no-wind aktiviteter, vi kan hygge os med. Bl.a. vil der være mulighed for at prøve Stand-Up-Paddeling, ro i kajak, prøve kræfter med wakeboarding eller volley tuneringer. Ellers nyder vi solen og hygger med hinanden og gode kite historier fra de varme lande.

Du kan læse meget mere om KITE WEEQ, Lynæs Surfcenter, undervisning og tilmelding HER
Tilmeld dig begivenheden HER

Både Therese og jeg glæder os meget til at se en masse vandglade kvinder til 3 fantastiske kitesurfing dage!

Det er skønt at have nogle at dele sine ture på vandet med! Her hygger Therese og jeg i skønne Brasilien
Det er skønt at have nogle at dele sine ture på vandet med! Her hygger Therese og jeg i skønne Brasilien

Skriv et svar