Hvor skal man surfe i Nicaragua

I Februar besøgte jeg Nicaragua udelukkende for at surfe, derfor er denne guide kun til de forskellige surf spots jeg besøgte!
Jeg tilbragte 10 skønne dag i de mange natur smukke områder omkring San Juan Del Sur. Vi fik ikke blot surfet gode bølger men også nydt de lækre surf vibes.
Vi havde base ikke langt fra Playa Maderas, hvor der ligger nogle originale surf guesthouses, og eco/yoga ressorts i alle prisklasser. Surf spottet er kendt for en lækker sandbund og et kontinuerligt swell. På de mindre dage er det et fint sted for begyndere, men det er ikke unormalt, at der kommer større bølger rullende ind. Et lækkert sted at surfe, men der kan godt komme en crowd, så jo tidligere man vågner, jo bedre! Der ligger nogle hyggelige surf caféer direkte på stranden, hvor du kan genoplade batterierne med en lækker tropisk smoothie. Flere forskellige guesthouse tilbyder yoga, både tidlig morgen og ved solnedgang.

DCIM109GOPRO

Playa Maderas ligger blot 15 minutter væk fra byen San Juan Del Sur, der kører en shuttle flere gange dagligt til få $, så det er intet problem, at komme frem og tilbage. San Juan Del Sur er især kendt for et vildt natteliv og mange unge backpackere besøger udelukkende byen grundet det kendte ”sunday funday” koncept. Jeg fik dog ikke selv mulighed for at prøve festlighederne – så er man nemlig næsten alene mandag morgen i bølgerne 😉
I San Juan Del Sur, er der en del lækre restauranter og små lokale shops, man kan ose i. Der er flere steder at finde yogatimer. Det er ikke muligt, at surfe i SJDS, men der ligger flere surfrentals og surfshops. Der er også shuttles der kører til de omkring liggende strande.

Playa Remonso
Playa Remonso, er den strand, der ligger tættest på SJDS, blot 10 minutter uden for byen. Det er en smuk strand der ligger i en lille bugt. Der er en lille beach bar og mulighed for at leje surfboards. Det er et ideelt sted for begyndere og longboard entusiaster. Personligt ville jeg ikke bo på Playa Remonso, da det er ret øde. Hvis man primært ønsker at surfe her, ville jeg anbefale, at bo i SJDS og tage en shuttle eller leje en scooter for at køre derud!


Playa Hermosa
Playa Hermosa er uden tvivl et af de bedste steder jeg nogensinde har surfet! Det er en 3km lang hvid sandstand med palmer og udsigt til Costa Rica. Det er et godt sted for alt fra begyndere til øvet, især fordi stranden er så langt, at det er muligt at finde sit eget spot at fange bølger ved. Det er muligt at bo på Playa Hermosa og der er en hyggelig restaurant med hængekøjer man kan dase i mellem sessions. Som sagt er bølgerne gode og der er både til regulars and goofeys.

Skriv et svar