En dag i Brasilien

Jeg er ofte blevet spurgt om hvad jeg laver når jeg er ude at rejse. Mange ved at jeg kitesurfer en del, men mange spørger så hvad jeg laver når jeg ikke kiter. Jeg keder mig ALDRIG, jeg ville blot syntes det var dejligt, hvis der var lidt flere timer i døgnet! Her i Brasilien går solen ned ved 17 tiden –hvilket er ret tideligt og dagen føles derfor kortere.

Lige nu befinder jeg mig i Cumbuco i den nordøstlige del af Brasilien i staten Ceara. Jeg bor i en lækker lejlighed ned til vandet, som jeg deler med mine to venner, som jeg har mødt i Tyrkiet. Lejligheden er en del over den standart jeg plejer at bo i, men mine venner har lejet den i 3mdr, så det går på den økonomiske front.

Morgensvømning i poolen, og udsigt fra altanen
Morgensvømning i poolen, og udsigt fra altanen

En af de mange ting jeg syntes er skønt ved at rejse, er at jeg kan vågne op når min krop er udhvilet og klar til det. Jeg står op omkring 7-8 tiden til lyden af bølgeskvulp hver dag.
Derefter laver jeg enten en times dejligt yoga på altanen med havudsigt eller svømmetræner i poolen. Derefter spiser vi en fælles morgenmad, som får mit vedkommende består af havregrød og lækker frisk frugt så som ananas, mango og/eller papaya.

Acai - morgenmad, frokost, aftensmad eller snack
Acai – morgenmad, frokost, aftensmad eller snack

Morgen yoga på stranden
Morgen yoga på stranden

Efter morgenmaden slapper vi lidt af, tjekker internettet, læser, skriver lidt på min blog, rengøring eller andre nusseting. Omkring 12 tiden pakker vi vores lille bil med vores kitesurfing udstyr og sætter kurs mod kite-lagunen! Efter et par timer på vandet, holder vi en lille pause, spiser en lille medbragt snack, eller drikker en kokosnød og surfer derefter indtil der ikke er mere lys, ca. omkring 17:30.

Kite i Cauipe
Kite i Cauipe
Kite i Tabuba
Kite i Tabuba
Nyder en kokosnød imellem kitesesh
Nyder en kokosnød imellem kitesesh
Beach buggy fra Taíba til Cumbuco
Beach buggy fra Taíba til Cumbuco

Omkring kl. 18 er vi hjemme, trætte men glade efter en skøn skøn dag på vandet. Vi går i bad – hænger vores våde ting op og laver derefter aftensmad i lejligheden. Dagene er sjældent ens, nogle gange mødes jeg med nogle andre venner i den lille by og spiser på restaurant med dem, nogle gange mødes vi til en fødselsdag, farvel-fest eller lignende. Jeg er tit træt om aftenen efter en hel dag med træning på vandet, så nogle gange griner jeg med mine roomies, ser en film med dem, læser en bog el. Lign.

Morgensurf i Taíba med søde piger fra Rusland og Argentina
Morgensurf i Taíba med søde piger fra Rusland og Argentina

I weekenden og hvis jeg føler mig knap så træt mødes jeg med venner på den lokale strandbar til Caipirinhas, som er den lokale drik – cascasha blandet med lime, sukker og is, eller til en arrangeret fest.
Det er super let at møde nye mennesker hernede, da man ofte kiter med de sammen mennesker hver dag, falder man let i snak og mødes med dem i den lille by, hvis man er på indkøb, ude at spise eller andet.

Girls night out
Girls night out

Jeg har allerede tilbragt snart 2 måneder i Brasilien og tiden flyver af sted! Jeg nyder hvert sekund og føler mig så heldig og privilegeret over at jeg har muligheden for at leve mit liv præcis som jeg ønsker det. Jeg lever mit eget drømmeliv og det er jeg meget taknemmelig for <3 [caption id="attachment_244" align="alignnone" width="960"]Der er mange smukke steder på denne jord Der er mange smukke steder på denne jord [/caption]

Hang Loose vi ses engang til foråret
Solstråler fra Emely

1 Comment

  1. Anonym says: Svar

    Så lækkert lev livet nyd nuet bliv ved med det, og glæd dig over dine muligheder som du vælger at udnytte fuldt ud. Glæder os til at se dig igen knus og savn skønt at følge med her også Isak , mor og far ❤️

Skriv et svar