Yoga

Jeg er uddannet yogalærer igennem Yoga Alliance, som er den eneste internationalt godkendte uddannelse. Jeg kan derfor kalde mig 200 RYT ॐ Hvilket betyder Registered Yoga Teacher 200 timers uddannelse. Jeg valgte at tage min uddannelse uden for Danmark, for virkelig at kunne forbyde mig i den skønne yogaverden fra morgen til aften.

Jeg underviser i Yogawinnis studie i Solrød følgende datoer:
opdateres…

Tilmedling HER, på besked eller sms 30 11 81 92
Glæder mig til at se dig 🙂

Det betyder yoga for mig… 

Jeg var med til min første yogatime, allerede inde jeg blev født. Det var med min mor til gravid yoga. Min mor fortsatte igennem hele min barndom med at dyrke yoga og jeg fandt det altid spændende og sjovt. Da hun besluttede sig for at udleve hendes drøm som yogalærer begyndte jeg ugentligt at gå på hendes hold og i starten af 20’erne blev jeg for alvor væltet omkuld af yogaens kræfter. Jeg begyndte daglig yogapraksis, ikke blot fysiske stillinger, men også pranayama, vejrtræknings øvelser og andre grene inde for yoga. Yogaen bliver fortsat ved med at vise mig nye veje og nye måder jeg kan være den bedste udgave af mig selv på. Jeg har brugt de seneste år på at rejse rundt i verden for at opleve nye kulturer, smuk natur og finde mere inspiration til min tørst for yoga. Med en tidligere brækket ryg og et ødelagt korsbånd, kender jeg til de forhindringer den fysiske krop kan have og jeg bestræber mig på at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop den skal udføres i.

Jeg har tidligere undervist faste ugentlige hold, i forskellige foreninger og til arrangementer.
Du kan nu møde mig som vikar hos yogawinni.dk i Solrød.  Til vinyasa, hatha eller yoga for løbere. Liget meget hvilken time du vil møde mig i, vil du blive guidet, sammen med åndedrættet fra stilling til stilling. Du vil blive udfordret, styrket og strukket. Alle niveauer er velkomne.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i at jeg underviser til events, polterabend el.lign.

Håber jeg kan inspirere dig via min blog til at blive den bedste udgave af dig selv!

Udover at arbejde som yogalærer, har jeg siden 2014 arbejdet som kystlivredder. Jeg er udannet løbe-coach fra 2012 og har tidligere undervist forskellige løbehold.

Om Shanti // Emely ॐ

 

 

Skriv et svar