Kitesurfing

Jeg lærte at surfe i Fethiye, Tyrkiet sommeren 2011. Jeg har altid elsket vand og især havet. Da jeg var yngre gik jeg til konkurrence svømning og på rejser med min familie, var jeg utrolig glad for at snorkle. Jeg var vildt hooked på kitesurfing fra første øjeblik jeg prøvede det. Det giver mig en frihedsfornemmelse, som intet andet og det er super fedt, at man hele tiden kan udvikle sig og bare have det sjovt. Jeg er team sejler for Kitedanmark.dk, og sejler hvert år med i De danske freestyle mester skab.
Jeg har tidligere arbejdet som instruktør, men har nu valgt at bruge alle dage med vind, på selv at træne.
Noget jeg virkelig holder af, er at rejse med mit kitesurfing udstyr, jeg har bl.a. besøgt Den Dominikanske Republik, Australien, Mexico, Brasilien og Sri Lanka.

SKAL DU MED PÅ KITESURFING REJSE TIL DAKHLA? LÆS MERE HER

4 Comment

 1. Dennis Antoni says: Svar

  Hej Emely!

  Fed blog du har om kitesurfing 🙂
  Jeg kan se at Lars tidligere har skrevet og spurgt om, hvilke destinationer du kan anbefale en rutineret nybegynder. Mit spørgsmål læner sig op ad Lars’ – jeg har kitesurfet i små to år, men er stadig ikke så erfaren på dybt vand, hvorfor jeg stadig foretrækker lavt vand. Jeg tænker at tage til Den Dominikanske Republik til juni, men er blevet lidt i tvivl om hvorvidt jeg bør vælge en anden destination med flere flat water spots, da jeg umiddelbart kan læse mig til, at der ikke er så mange i DR?
  Eller vil du stadig vælge DR frem for fx. Kenya?

  Mvh.
  Dennis

  1. emelyfreja says: Svar

   Hej Dennis,
   Beklager den sene svar tid – din besked, var havnet i spam. Hvis du ikke føler dig sikker på dybt, åbent og lidt vildt hav, vil jeg ikke anbefale Cabarete i DR. Det fladvandsspot, der ligger i Cabarete er meget lille. Grunden til jeg bl.a. godt kan lide Cabarete i DR, er alle de aktiviteter og det liv der ud over kitesurfing. Jeg har ikke selv erfaringer derfra, men der skulle ligge et dejligt fladt og lavvands spot i DR, der hedder Buen Hombre – prøv, at check det ud! (skulle dog være meget øde)
   Hvis det kun er kiteforholdene der er vigtige, vil jeg anbefale Kiteworld wide i Kenya højere end DR!
   Har du planlagt nogle ture? 🙂
   Kig evt. på denne tur til Furteventura, hvis du også ønsker, at rejse med andre kite interesserede! https://www.spies.dk/sport/yoga-og-kitesurfing-fuerteventura
   De bedste hilsner Emely

 2. Lars says: Svar

  Hej Emely,

  Super rejsebeskrivelser her på siden! Hvor har du haft dine fedeste kite-oplevelser, og hvor ville du tage hen, som rutineret nybegynder på din første kite-ferie? 🙂
  Har du nogen erfaringer fra den australske østkyst eller Hawaii?

  Mvh Lars

  1. emelyfreja says: Svar

   Hej Lars,
   Mange tak for dine søde ord, jeg er glad for at du kan lide mine rejsebeskrivelser. Mit ynglings sted er Tyrkiet, hvor jeg rejser til hver sommer. Men mine ture til Australien og Den Dominikanske Republik, har været meget unikke og anbefalelsesværdige.
   Hvilken årstid tænker du at tage afsted på? Tænker du at rejse alene, eller sammen med nogle?
   Hvis du leder efter et sted at tage hen denne vinter, vil jeg anbefale Kenya eller Den Dominikanske Republik.
   Har desværre ingen erfaringer fra Den Australske østkyst (kun vest) eller Hawaii – endnu 😉

   Mvh Emely

Skriv et svar